Is een PVC-paneel te herstellen indien deze is beschadigd?

Is een PVC-paneel te herstellen indien deze is beschadigd?

Wanneer een PVC-paneel beschadigd is zijn er meerdere mogelijkheden om de vloer te herstellen. Je kunt er voor kiezen om de beschadiging zelf te herstellen, je kunt de beschadiging laten herstellen of je kunt het gehele PVC-paneel vervangen of laten vervangen.

Wij adviseren om een reparatie op een PVC-vloer te laten uitvoeren door een vakman. Deze heeft de materialen en de kennis om een reparatie uit te voeren. Een PVC-vloer reparatie kan bijvoorbeeld het oplossen van een kras zijn, maar soms is het ook nodig om een hele PVC-strook of PVC-vloertegel te vervangen. Onze vakmensen leggen de PVC-vloeren en zijn ook opgeleid om de PVC-vloer reparatie uit te voeren.

PVC-panelen kunnen goed vervangen worden indien je een verlijmde PVC-vloer hebt liggen. We adviseren onze klanten om bij de aanschaf van de vloer enkele panelen als reserve te bewaren. Op die manier heb je een vervangend paneel altijd gemakkelijk en snel bij de hand. Het is verstandig om er rekening mee te houden dat een nieuw geplaatst paneel soms iets anders van kleur kan zijn dan de rest van vloer. Heb je een klik variant dan kun je dit het beste door een van onze professionals laten doen.

Niet gevonden wat je zocht?

Stel je vraag per e-mail!

Vul onderstaand contactformulier in. Wij beantwoorden je vraag dan alsnog persoonlijk via de e-mail.